Jäsen N, eli Riku Nurmi, aloitti moottoriurheilun traktorpullingin parissa. Vuosina 2003 – 2007 toimittiin muuten huoltojoukoissa, mutta vuosi 2005 kilpailijana. Kun Riku tutustui Viialantien-rallipajan poikiin, niin kipinä moottoriurheiluun heräsi uudelleen. Aluksi koottiin ja purettiin Ekin kilpuria, mutta sitten pitkäaikainen haave omasta kilpurista rupesi yllättäen toteutumaan. Pasi oli myynyt Starletin pois, mutta tieto että sen saisi ostettua “takaisin”, toi Rikulle mahdollisuuden oman kilpurin hankintaan.

Riku starttasi ekaan ralliinsa lokakuussa 2010, kartturinaan Pasi. Starletti oli saanut huilia muutaman vuoden, joten se ei jaksanut ihan maaliin asti, vaan keskeytys tuli ek 2:lle vaihdelaatikon rikkouduttua. Mutta kivaa oli, ja vauhtikin oli ek 1:llä ihan kohdallaan. 2010 haettiin ajokilometrejä vielä sprintistä. Autokin pysyi ehjänä….

Vuonna 2011 aloitettiin jälleen sprintillä, ihan mukavin tuloksin, ja jatkettiin taas rallilla. EK-ajat olivat taas hyviä, mutta pakollinen stop and go ek1:llä pilasi kokonaiskilpailun. Pari numeroa edelle lähtenyt kilpailija oli tukkinut koko tien… Maaliinpääsy oli vähän siinä ja siinä, kun melko loppuun ajettu Starletti päätti taas ruveta purkaantumaan osistaan. Lopputulos kuitenkin yllättäen luokan kakkonen. “Koitetaan löytää loputkin loppuunkuluneet osat ja vaihdetaan ne uusiin, niin päästään taas yleisöä viihdyttämään”, tuumaa Riku.